Chat with us, powered by LiveChat
social-network

VUOI ESSERE VISIBILE…?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Button Text

Pak fjalë dhe shumë punë: dimë të jemi agjensia juaj për Web-in.

Kemi qenë gjithmonë të bindur që fjalitë me shumë efekte dhe titujt kreativë nuk bëjnë për ne dhe nuk çojnë gjëkundi. Shesim rezultate. Një shërbim komplet që bind klientët tanë të rinovojnë pa dyshim tarifën vjetore.

Proclic WebMarketing: 10 vite Web-i dhe eksperience

DIZAJN DHE IMAZH

SHËRBIME KRYESORE

E-commerce

Karakteristika kryesore të e-commerce tonë? Prakticitet, fleksibilitet, qartësi grafike dhe menaxhim i thjeshtëzuar i të gjitha fazave të tranzicionit … >>

Strategji Webmarketing

Dimë me cilat teknika të pozicionojmë një sit. Por, duke filluar nga një analizë e sektorit, ne gjithashtu dimë se në cilat fusha të rrjetit t’i japim shikushmëri siteve që ndjekim. >>

Studio Imazhi

Kreativiteti tek ne nuk është kurrë fund në vetvete. I përgjigjet logjikës së marketingut dhe analizave që gjithmonë kërkojnë arritjen e objektivave të sakta. >>

Punojmë kështu

ACQUA-DELLELBA-THEOLDNOW-11

Që prej nëntorit 2016 merremi me menaxhimin e SEM-it për markën ACQUA DELL'ELBA

Proclic Webmarketing merret me menaxhimin e fushatave payperclic në Google, me veprime të vazhdueshme për të mbrojtur dhe promovuar markën dhe linjat e shumta të produkteve në dispozicion në katalog.
Lexo më shumë

NEWS NGA AGJENSIA

Na kanë zgjedhur ndër të tjerë

PROCLIC WEBMARKETING. TË NDJEK NGA LARG POR ËSHTË ÇDO DITË AFËR TEJE. PESË MËNYRAT PËR TË FOLUR ME NE.